BAR & GRILL MANHATTEN – LEZHE ALBANIA

BAR & GRILL MANHATTEN – LEZHE ALBANIA Adresa: Shëtitorja e Lumit Drin, pas pallatit të kulturës – Lezhë
( Albanian )

Bar & Grill “Manhatten” ju fton të kaloni momente të mrekullueshme në ambjentet e barit dhe restorantit tonë me stilin dhe specialitetin e tyre duke ju ofruar maksimumin e shërbimit.

Bar Manhatten gjendet gjithmonë i përgatitur për organizime evenimentesh të ndryshme festive, duke mos harruar asnjë festë nën shoqërinë e muzikës. 

Manhatten Grill Restorant shërben specialitete të zgarës, kec në zgarë/hell dhe shumëllojshmëri produktesh bio si gatimet tradicionale të zonës dhe jo vetëm. Gjithashtu ofrohen ushqime të shpejta (Grill).

Një ambjent relaksues për pushuesit ku mund të shijojnë pamjet e mrekullueshme të një zone nga më e bukur dhe të freskët në qytetin e Lezhës, buzë shëtitores së lumit Drin. Gjithashtu mund të vizitoni objektet historike që ndodhen pranë, si: Kalaja e Lezhës, Pallati i Kulturës, Varri i Heroit Kombëtar Gjergj Kastiot Skënderbeu, etj..!

Vendi ideal për pushuesit që duan të shijojnë një pije freskuese, akullore , kafe apo ushqim. 

Pranë Manhatten mund të vizitoni Memorialin e Skëndërbeut (Vendvarrimit dhe i Kuvendit të Lezhës) evidentohen dy nga ngjarjet më të mëdha të Kombit shqiptar:

– Mbajtjen e Kuvendit të Lezhës me 2 mars 1444 ose siç njihet me emrin Besëlidhja e Lezhës, ku Gjergj Kastrioti-Skënderbeu bashkoi princat shqiptarë në luftë kundër pushtimit osman.

– Së dyti Vendin e Varrimit të Skenderbeut i cili vdiq në Lezhë me 17 Janar 1468 në moshën 63-vjeçare nga sëmundja e malarjes.

Vizitushmëria nga ana e turistëve vendas dhe të huaj nga viti në vit ka ardhur duke u rritur me nje numer vizitorësh 9.000-10.000 në vit.

Ju Mirëpresim!


( English )

Bar & Grill “Manhatten” invites you to spend wonderful moments in our bar and restaurant crated with their style and specialty, offering you the utmost service.

– The Manhattan Bar is always prepared for organizing various festive events, not forgetting any celebration in the music society.

– The Manhatten Grill Restaurant serves shingle specialties, kid in the carrier / hell and variety of organic products like the traditional cooking of the area and not only.

– Fast food is also provided (Grill).

A relaxing setting for the vacationers who can enjoy the wonderful sights of a beautiful and fresh area in Lezha, on the edge of the Drini River promenade.

You can also visit historic sites nearby such as: Lezha Castle, Palace of Culture, National Hero’s Tomb Gjergj Kastriot Skënderbeu, etc …!

Ideal place for vacationers who want to enjoy a refreshing drink, ice cream, coffee or food.

Near Manhattan you can visit the Memorial of Skanderbeg (Place of Assembly and Assembly of Lezha) are highlighted two of the greatest events of the Albanian Nation:

– Holding the Lezha Assembly on March 2, 1444 or as the Lezha Covenant, where Gjergj Kastrioti-Skanderbeg united the Albanian princes in the war against the Ottoman invasion.

– Second, Scanderbeg’s Burial Place, who died in Lezha on January 17, 1468, at the age of 63, from malaria sickness. The visitorship of local and foreign tourists from year to year has been increasing with a number of visitors 9,000-10,000 per year.

Ju Mirëpresim!


FACEBOOK POSTS

[NPG id=17956]

FOTO GALERI

[FFP id=17953]


Shërbimet që ofrohen:
  • Bar
  • Restorant
  • Grill
  • Ushqim të shpejtë
  • Gjellera të ndryshme
  • Wiffi
  • Etj..!

Kontakt: +355 69 20 20 991

.

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera