Larje Tapetash & Tapicerie Makinash SHEHU • Durres

Larje Tapetash & Tapicerie Makinash SHEHU • Durres

Larje Tapetesh SHEHU ofron sherbim profesional ne Larjen e Tapetave, Larjen e Tapicerise se Makinave te cdo lloje modeli si dhe lavazh i plote makinash.

Ofrojme sherbimin e larjes se tepetave me cmime teper konkurrues, vetem 150 leke metri katror, ne ambjentet tona ose mund te vijme tek ju, e marrim tapetin, e lajme dhe jua sjellim perseri brenda dites, me pasterti maksimale.

Eksperienca disa vjecare na ben qe te ofrojme korrektesi dhe cilese, duike perdorur detergjente cilesore dhe makineri te teknologjise moderne per trejtimin me kujdes te siperfaqes se tapicerise se mjetit tuaj si dhe per tapetet.

Ofrojmë:

• Larje Tapetesh ( ne shtepi) 150 Leke
• Larje Tapicerie Makinash
• Lavazh

Adresa: At Ura e Dajlani, Durres

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL