MAKINERI BUJQËSORE & NDËRTIMI BACI

MAKINERI BUJQËSORE & NDËRTIMI BACI

Makineri Bujqësore & Ndërtimi BACI ofron Makineri dhe Pajisje të ndryshme në fushën e Bujqësisë dhe Ndërtimit.

Ofrohen makineri dhe pajisje të markave më të njohura dhe cilësore në treg, të cilat ofrojnë kualitet dhe garanci në përdorim.

Tek BACI do të gjeni gjithçka që ju dëshironi, duke filluar nga aksesorë të thjeshtë e deri në makineri të kohës për zhvillimin e infrastrukturës bujqësore dhe të ndërtimit. Linjë e gjerë me produkte dhe makineri duke i dhënë klientit një shumëllojshmëri mundësish zgjedhjeje.

Adresa: Rruga Gani Toptani, Mëzez, Tiranë

Ofrojmë shitje me çmime konkurruese në treg. Për më shumë info na kontaktoni:

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL