PANTHEON GROUP

PANTHEON GROUP

Pantheon Group ofron ekskluzivisht në tregun shqiptar pajisjet e ndriçuara Modum Italian Comfortable Fashion, outdoor dhe indoor, jo vetëm për ambjente biznesi: resorte, hotele, bar-restorante, night club, por edhe për ambjente banimi si apartamente, vila, etj.

Ofrojme: Tavolina me Ndricim LED/RGB, Banak me Ndricim LED/RGB, Vazo me Ndricim LED/RGB, Mbajtese Akulli me Ndricim LED/RGB, Kuba Multifunksionale me Ndricim LED/RGB te perdorshem si stola, Ndricues Led/RGB per pishina.

Outdoor & Indoor, 7 ngjyra baze, intensitet i ndryshueshem me pult. Kohezgjatja e baterise 10 ore.

Pajisjet e mësipërme do t’i nënshtrohen sistemit të qiradhënies duke aplikuar tarifa specifike në varësi të kërkesave.

Pantheon Group ofron ekskluzivisht Ciemme Liquori , linjën e produkteve cilesore.

Distributor: Pantheon Group

Adresa: Olympic Park, Perkop Mima, Tirane

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code