MONDIAL AUTO

MONDIAL AUTO

Mondial Auto ofron Shitje Makinash të modeleve të ndryshme. Makinat janë në gjendje perfekte pune, të importuara nga jashtë Shqipërisë, të gatshme për çfarëdo llojë prove apo kontrolli.

Tek Tregu Tiranë do të keni mundësi zgjedhje në shumëllojshmërinë e mjeteve në gjendje, ku stafi do tju ndihmojë dhe sugjerojë makinën që ju përshtatet më së miri.

Gjithashtu Tregu Tiranë ofron edhe Makina me Qera. Modele të ndryshme, ne gjendje shumë të mirë pune, të cila ofrojnë siguri dhe komoditet në udhëtim.

Operojmë me çmime konkurruese në treg si në shitjen e makinave ashtu edhe në makinat me qera. Ju Mirepresim pranë ambjenteve tone.

Adresa: Përballë QTU, pranë Eiffel Café, Kashar, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL