Kompani Reklamimi Shit - Blerje Online

IMMENSE PLATFORM ALBANIA

IMMENSE PLATFORM ALBANIA / SHIT-BLERJE PRODUKTESH ONLINE –
Adresa: Rrashbull Durres – Blerje & Shitje online ne Shqiperi dhe Kosove

Immense Platform eshte website online qe ofron shitje-blerje produktesh online ne te gjithe Shqiperine dhe Kosoven. Ofrohen produkte te kategorive te ndryshme.

Ju mund te hidhni produkte ne web per ti shitur nepermjet nje accounti te krijuar si dhe mund te blini produkte me kete account.

Vizitoni Webin!KATEGORITE E PRODUKTEVE

 


Shkarko Aplikacionin dhe bli ose shit ne menyre komode nga shtepia ose biznesi juaj!


Operojme Online ne te Gjithe Shqiperine dhe Kosoven!

Immense Platform

I