Ulluqe

EBEZLA SHPK ALBANIA – ULLUQE ZARI

EBEZLA SHPK ALBANIA – ULLUQE ZARI – ULLUQE ITALIANEAdresa: Bulevardi Blu, tek Rrethrrotullimi i Bathores – Kamëz

Kontakt: +355684087950

EBEZLA SHPK => SHTEPIA E ULLUQEVE DHE PROFILEVE TE LLAMARINES!

Ulluqe Zari sjell ne treg Ulluqe Italiane te cilesise se pare. Mundesohen Kthime dhe Kalandrime te tyre.

Pafundesi ne llojet e ulluqeve dhe mbi 12 lloje ngjyrash. Ulluqe bakri, alumini dhe xingate.

Gjithashtu ofrohen tuba dhe porfile llamarinash te prodhuara nga vete ne ashtu si dhe ulluqet e gjata pa shkeputje.

Ebezla shpk jo rastesisht e para !

Na kontaktoni: +355684087950


FOTO & VIDEO GALERI
Qëllimin jonë është që të jemi sa më afër kërkesave të konsumatorëve me një cilësi të lartë dhe me kosto të ulët. Të plotësojmë të gjitha kërkesat e klientit duke ruajtur cilësinë e materialeve dhe shërbimit që ne ofrojmë, duke mos ndaluar proçesin e punës për klientët tanë.

Kontakt: +355684087950