Tenda Dielli

TENDA DIELLI VANGJELI – TENDA DIELLI TIRANE

TENDA DIELLI VANGJELI – TENDA DIELLI TIRANEAdresa: Rruga Teodor Keko, pranë Karburant Kastrati, Unaza e Re – Tiranë

Kontakt: +355682059330

Tenda Dielli Vangjeli që nga vitit 1994 është e përqëndruar në prodhimin, shpërndarje dhe montimin e tendave të diellit për çdo lloj ambjenti.

Ofrojmë për klientët korrektesi, garanci dhe seriozitet në punë duke operuar në tregun shqiptar me shërbim të kualifikuar, cilësi të lartë të produkteve dhe garanci profesionale.

Ofrojmë Tenda Dielli të të gjitha llojeve me copa të gomuara Gjermane dhe me garanci 10 vjeçare.

Realizojmë punime të ndryshme druri apo hekuri për çati ose veranda me materiale cilësore për të mundësuar montim e tendave në mënyrë estetike.

Operojmë Aktivitetin në të gjithë Shqipërinë.

Na Kontaktoni: +355682059330


INSTAGRAM GALERI


Produktet që ofrohen:

•    Tende dielli me krahë

•    Tenda dielli Tub

•    Tenda dielli me konstruksion metalik

•    Tenda dielli me thurje

•    Tenda dielli për Bare / Restorante

•    Tenda dielli për dyqane

•    Tenda dielli për oborre / veranda

•    Tenda dielli speciale

•    Tenda për lavazhe

•    Tenda dielli të hapura

•    Tenda Dielli Pregola me Ndriçim

•    Çadra për lokale ose ambjente të jashtme

•    Etj..!


FOTO GALERI


Kontakt: +355682059330

T