KLINIKA DENTARE NOEM – TIRANE

KLINIKE DENTARE TEK RRUGA E DIBRES / KLINIKA DENTARE NOEM Adresa: Rruga e Dibres Kompleksi “Halili”, Kati 2 Tirane

Klinika Dentare Noem ofron shërbime dentare profesionale me metoda dhe teknologji të avancuara që ofrojnë shërbime me cilësi të lartë dhe pa dhimbje për pacientin. Perdorim Metodat më të reja dhe bashkëkohore për dizenjimin / estetiken dhe rregullimin e dhëmbëve. Kualifikimet e kryera dhe eksperienca e fituar, bejne qe te ofrojme sherbim korrekt, te kujdesshem dhe te shpejte. Ju Mirepresim!


Shërbimet kryesore që do të gjeni në Klinikë:

  • Paradontologji
  • Estetikë Dentare
  • Implantologji
  • Ortodonci
  • Etj..!

Ambjenti i rehatshëm, me të gjitha kushtet, ju bën të ndiheni të relaksuar. Ju Mirepesim!

Per Rezervime Tel: +355 69 622 2200

Klinika Dentare Noem – Tirane

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera