PRO PASTRIME – LAMANJAKU SHPK

PRO PASTRIME – LAMANJAKU SHPK – KOMPANI PASTRIMI TIRANE Adresa: Rruga Teodor Keko, Astir – Tirane

Kompania Pro Pastrime ne bashkepunim me produktet profesionale te DL Service ofron sherbime pastrimi per ambjete te ndryshme Banimi ose Biznesi si dhe per Institucione te ndryshme. 

Fale eksperiences disa vjeçare ofrojme pune cilesore dhe me profesionalizem si dhe ne kohe te shpejte. 

Jemi Distributor i Produkteve Profesionale DL.

Sherbimet:
 • Pastrim xhamash
 • Pastrim pllakash
 • Pastrim mermeri
 • Pastrim karrigesh
 • Pastrim divanesh
 • Pastrim kendi
 • Pastrim dysheku
 • Pastrim shtëpie
 • Pastrim Zyrash
 • Pastrim qepeni
 • Pastrim kolltuku
 • Pastrim Tapicerie makinash
 • Pastrim kondicioneri
 • Pastrim Tualeti
 • Detergjent profesional
 • Detergjent rrobash
 • Detergjent pllakash
 • Solucion mermeri
 • Solucion inoksi
 • Solucion xhamaxh
 • Solucion parketi
 • Solucion pllakash me shkelqim
 • Solucion pllakash mat
 • Solucion pllakash gres

Ofrojme çmimet me konkurrues ne treg. 

Ju Mirepresim!Ti veç rri, pastrojmë ne!

Distributor Produktesh Profesionale DL Sherbime pastrimi ? Për të gjitha ambientet Ndërgjegje Ndershmëri Cilësi absolute


[NPG id=19045]


Tel: +355 69 22 83000

.

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera