Makina ne Shitje

AUTO INGROSSO – MAKINA NE SHITJE NE DURRES

AUTO INGROSSO – MAKINA NE SHITJE NE TIRANEAdresa: Autostrada Tiranë-Durrës, Km 12

Telefoni: +355695564550

Auto Ingrosso sjell në Shqipëri makina me shumicë dhe pakicë, të reja dhe të përdorura të modeleve të ndryshme dhe me çmimet më konkurruese në treg.

Auto Ingrosso, Garanci për Makinën Tuaj!

Na vizitoni ne pikat tona:

Adresa 1: Autostrada Dr-Tr km 8
Adresa 2: Autostrada Dr-Tr km 12

Ju Mirëpresim!


POSTIMET E MAKINAVE MË TË FUNDIT NË PIKËN TONË TË SHITJES

Telefononi per ne shume info: +355695564550

A