Makina me Qera

MAKINA ME QERA PER EVENIMENTE ” LEO “

MAKINA ME QERA PER EVENIMENTE ” LEO “
Adresa: Rruga Nato, te Vellezerit Lleshi, Valias

Tel: +355 68 387 3675

Makina me Qera Leo ofron Makina Eskorde ( Ne Grup ) per Shoqerime ne Evenimente te ndryshme si Dasma, Videoklipe apo Organizime te Ndryshme. Makinat jane shume komode ne udhetim dhe ofrohen me çmime arsyeshme.


Per me shume informacion na kontaktoni ne DM ose Telefononi ne numrin e meposhtem!

Tel: +355 68 387 3675

Makina me Qera per Evenimente