Lojera per Femije

LOJRA PER FEMIJE – PARK LOJRASH PER FEMIJE – MUCA

LOJRA PER FEMIJE – PARK LOJRASH PER FEMIJE – MUCA
Adresa: Lagjia Mucaj, ngjitur me Ambulancen e lagjes Mucaj dhe Kompanine e Transportit – Vorë

Kontakt: +355 68 40 55 001

Lojra për Fëmijë Muça Prej shumë vitesh në tregun shqiptar kemi sjellë cilësinë dhe bukurinë për të sjellë buzëqeshjen te femijët tanë duke krijuar me qindra parqe dhe kënde lojrash. Më mirë një lojë e thjeshtë që ju zgjon dhe ju bën të qeshni, sesa lojëra elektronike të gatshme si “playstation”, apo makinat. Mund të qëndrosh në ajër të pastër, ose në shtëpi, por e rëndësishme është të ndash eksperiencat me fëmijët e tjerë, ose me mamanë dhe babanë.

INSTAGRAM GALERI

Loja të mëson dhe favorizon lidhjet shoqërore, të krijon një raport të mirë me të tjerët, si dhe të shkëmbesh idetë..! Ne ju japim mundësinë mes shumëllojshmërisë së lojrave tona që çdo femijë apo i rritur të jetë i kënaqur dhe me një cilësi të garantuar.

Na Kontaktoni: +355 68 40 55 001


FOTO GALERI


Produkte dhe Shërbime

• Rrëshkitëse të llojeve të ndryshme

• Lisharëse të llojve të ndryshme

• Pelikundëse

• Rrotulluese

• Shtëpi Plasike

• Rrëshkitëse Plastike

• Air Hockey

• Projektim dhe Zbatim

• Prodhojmë dhe Riparojmë

• Parqe Lojrash për Fëmijë

• Ambjente të Brendshme dhe të Jashtme për Femijët

• Etj..!


Kontakt: +355 68 40 55 001

Lojra per Femije