AMRA CAFFE – FURNITOR TIRANE

Adresa: Ish Fusha e Aviacionit Civil, Godina 20, Dyqani 16 – Tiranë

[MPBOX id=25197]

Amra Caffe është kafe e Pjekur dhe e Paketuar nga Distributorët më të mirë në Itali. Tregtojmë kafe të paketuar për Lokale, Bare apo Restorante ose Hotele dhe Zyra. Ofrojmë edhe shërbime në ambjentet tuaja si: ekspress, filxhana, mulli, sete ndihmëse. Shërbimin tonë e ofrojmë në çdo pikë ku ju ndodheni.

Kemi Kafe me cilësinë më të mirë dhe çmimet më konkurrues në treg.

[su_custom_gallery source=”media: 8016,8019,8017,8018″ limit=”90″ target=”blank” width=”650″ height=”500″ title=”never”]

[su_custom_gallery source=”media: 7823,7825,7824,7826,7827″ limit=”83″ target=”blank” width=”650″ height=”500″ title=”never”]


Kontaktoni per me shume info: +355692040514

Furnitor Kafeje – Tirane

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera