CELA COLOR – DURRES

CELA COLOR – BOJRA / MATERIALE NDERTIMI / GIPS – DURRES – Adresa: Prane Ures se Dajlanit – Durres

Cela Color ofron Bojra cilesore Greke & Italiane per lyerjen e shtepise ose ambjenteve te ndryshme te brendshme dhe jashtme. Gjithashtu ofrohen Bojra Makinash te markave te njohura dhe origjinale. Ofrohen materiale ndertimi, gips dekorativ, fasada termike dhe cilesore. Ofrojme produkte te garantuar dhe cilesore. Ju Mirepresim! Produktet e ofruara:
  • Materiale Ndertimi ?
  • (DAST)
  • (KNAUF)
  • (VITEX) 
  • Polisterol per ndertimi
  • Bojra Vivechrom 
  • Bojra Per Makina ?
  • #cilesiegarantuar

FOTO GALERI

[NPG id=19108]


Japim Ngjyre Ne Jeten Tuaj ☀️

Tel: +355 69 299 1214

cc

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera